Приветствую Вас Гость | RSS

Педагогический Олимп

Интересно
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Афоризм дня

Статистика

Каталог українських сайтів


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Октябрь » 28 » Анонс вебинара
23:18
Анонс вебинара
     Вебінар. «Відкрита академія сучасного уроку світової літератури: формування творчого читача з розвиненим критичним мисленням»
Дата: 31.10.2013 р.
Час: 14.00.-15.00.
Початок реєстрації: 13.45

      Учасники: учителі російської мови і літератури, української мови і літератури, світової літератури Донецької області, керівники шкільних, районних (міських) методичних об’єднань учителів російської мови і літератури, української мови і літератури, світової літератури, методисти, які опікуються проблемами мовно-літературної освіти, учасники обласних шкіл-лабораторій «Урок у координатах сучасності»
       Місце проведення: http://ippo.dn.ua/zahodi/
     Модератори: Мельникова Л.В., завідувач відділу гуманітарної освіти Донецького облІППО; Гарна С.Ю. – учитель світової літератури Високопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександрівського району, лауреат обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Світова література»; Сідєльник С.О. – завідувач відділу дистанційного навчання Донецького облІППО
      У Концепції літературної освіти зазначено, що формування творчого читача з розвиненим критичним мисленням – одна з найголовніших проблем сучасної літературної освіти в Україні. Одним із способів вирішення цієї проблеми, з нашої точки зору, є фанфікшен на уроках літератури. Адже фанфік – це чудовий метод для розвитку творчих здібностей учнів, їхньої уяви і фантазії. Фанфікшен має не лише розвивальні можливості. Його поява на уроках літератури заохотить певну частину школярів до читання. А це важливий мотив для нас з вами подумати, які прийоми дозволять ефективно використовувати фанфік.
     Переконана, що кожен з вас, шановні колеги, в більшій або меншій мірі використовує фанфік на своїх уроках. Прийшов час нам розібратися з цим поширеним серед сучасної творчої молоді літературним явищем.
     Якщо вас цікавить, що таке фанфіки та які види фанфіків доцільно використовувати у шкільній практиці, то цей вебінар саме для вас! Якщо ви бажаєте дізнатися, як розкодувати «шапку» фанфіка, якими є особливості створення фанфіку, якщо хочете навчитися аналізувати фанфіки, представлені у мережі Інтернет, ми чекаємо на вас!
      Якщо ви прагнете урізноманітнити прийоми роботи на уроці, залучити учнів до читання, розвивати у них літературну обдарованість, цікаво проводити уроки розвитку зв’язного мовлення, запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо на вас та запрошуємо до активного й творчого діалогу!
Просмотров: 749 | Добавил: elena | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опрос
Считаете ли Вы, что русский язык должен быть обязательным предметом для изучения в Украине?
Всего ответов: 406

Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz